Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Εκδρομή στην Άνδρο!

           Καλησπέρα! Και ναι στην Άνδρο έβαλα μόνο ένα θαυμαστικό γιατί δεν το απόλαυσα παρα πολύ. Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή... Φτάσαμε στην Άνδρο και μέιναμε στο Μπατσί, πήγαμε στο δωμάτιο το οποίο ήταν όμορφο και με υπέροχη θέα!!! Το μόνο πρόβλημα που είχαμε ήταν με την καθαριότητα. Στην αρχή ήταν καθαρό, αλλά μετά μας ξέχασαν...



Το μπαλκόνι μας!


Η θέα μας ( η φωτογραφία την αδικεί) !


       Για μπάνιο πήγαμε σε δύο παραλίες, αλλά η μία άξιζε, η άλλη είχε σκουπίδια.

΄
Η παραλία του Μπατσίου


Η παραλία Στιβάρι



        Από την Άνδρο θα μείνουν τρία πράγματα.

        1) Ένα πανέμορφο σοκάκι που είχε σκιά, είχε πάρα πολύ πράσινο, κάποιο ρυάκι έτρεχε εκεί και άκουγες τα τζιτζίκια

        2) Μια πολύ όμορφη ταβερνούλα που ήταν απέναντι από την παραλία. Όπου το μέρος ήταν κατα πράσινο και είχες θέα στη θάλασσα ( αλλά η τουαλέτα ήταν πάρα πολύ μακρυά)







        3) Άλλο ένα ταβερνάκι που οι τουρίστες είχαν γίνει θαμώνες στο συγκεκριμένο μαγαζί και είχαν γίνει παρέα μεταξύ τους. Είχαν αρκοντεόν και κάθε βράδυ μαζευόνταν και τραγουδούσαν!!!

     Και σας βάζω και φωτογραφίες απο το αγαπημένο μου καφέ που το βράδυ γινόταν μπαρ!!!




         Τα αρνητικά του νησιού κατα την γνώμη μου,  ήταν 1) οι τιμές που για την εποχή μας τις θεωρώ υψηλές ( το σουβλάκι 2,5 ευρώ και ήταν και μικρό ή το μπουκαλάκι το νερό το βρηκάμε και  με 0,70 λεπτά ) και 2) ο τόσος πολύς αέρας που κάποιες στιγμές δεν τον αντέχαμε...


      Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φίλη μου τη Σούλα που με ανέχτηκε και με άντεξε... Να έχετε ένα πολύ όμορφο βράδυ... Εύστα.

Υ.Γ. Αν στην επιστροφή στο πλοίο γίνεται χαμός και σας σπρώχνουν, σας πατάνε και κολλάνε επάνω σας χωρίς να σας αφήνουν να αναπνεύσετε, μπορείτε να υπαινιχθείτε ( με λίγο ανεβασμένο τον τόνο της φωνή σας ) οτι ξαφνικά σας έχει πιάσει φαγούρα στο κεφάλι και να αρχίσετε να ξύνεστε ( το τι γέλιο ρίξαμε δεν μπορείτε να το φανταστείτε ).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου